on-line конференція із Ерікою
2. Перший раз закохалась ще в дитинстві, а насправді, перший хлопець був в років 16, а взагалі, я легко закохуюсь, але на даному етапі в житті, я намагаюсь не розпилятися на почуття, сконцентруватися лише на творчості. Але дозволяю собі легкі захоплення, що дозволяють мені творити.
krispi : 1) Ты когда поехала в США ты уже знала English в совершенстве, или как говорится всё приходит с опытом?? 2) Почему ты решила подстричь волосы? ведь с длинными тебе было лучше)на мой взгляд! 3) Ты хотела бы выступать сольно или в дуете?
Еріка : 1. Коли їздила ЛА, я добре володіла мовою, і вчуся я на факультеті іноземних мов, і проблем з цим не було.
2. Я не боюся експериментів, і той образ, в якому я знаходилася з 11 класу, образ стандартної дівчинки з довгим волоссям мені особисто остогид, не люблю бути стандартом, люблю виділятися, і на мою думку, думку стилістів і більшості людей – цей експеримент є вдалим.
3. Звичайно завжди бачила себе в сольній кар’єрі, але і спробувати себе в дуеті теж цікаво. Дует із Стасом Шурінсом – це вдалий вибір.
yanina152 : Со скольких лет ти занимаешса вокалом?
Еріка : Вокалом займаюся з 7 років, але нажаль професійно вже років 6 займаюся сама, тому що не було змоги знайти сильного вокаліста, який міг би мене багато чому навчити. Мрію пройти джазову школу вокалу.
Diamond* : Какой срок твоих самых длительных отношений с парнями?
Еріка : Найдовші відносини в мене тривали 3 роки.
& Юль4ик & : Як ти вважаєш, чого тобі не вистачило, коли ти приймала участь у "Амереканському шансі"?
Еріка : На мою думку мені вистачило мені нічого не бракувало і це підтверджує моя перемога в «Американському шансі».
LeraStar : Какую роль ФЗ 3 сыграла в твоей жизни?
Еріка : Фабрика зірок 3 в моєму житті відіграла надзвичайно велику роль, це величезна практика і величезний шанс в житті. А найосновніше те, що цей проект дав мені змогу працювати з Костянтином Меладзе.
Marishka^-^ : Как ты думаешь может ли Константин Меладзе создать группу (типа Виа-Гры) С тобой ,Евой Бушминой ,и Ирой Крестининой.Вы так подходите брюнетка,блондинка, и рыжая.
Еріка : Думаю, що це було б не дуже вдалим поєднанням, тому що мабуть кожна з нас є солісткою.
Sensus Veris : Який справжній колір твого волосся?)
Еріка : Мій справжній колір волосся саме той, який ви бачите на екрані.
brutal icicle : 1. Ты изначально была своеобразной "Девчёнкой-Бунтаркой", а ближе к финалу стала серьезно деловой леди. Что повлияло на твои взгляды на жизнь? 2. Как долго ты общаешься с Васей?
Еріка : 1. Мабуть кардинально на мої погляди на життя ФЗ-3 не вплинула, але змінила само відношення до багатьох речей, і звичайно багато чого навчила.
2. Васю я знаю більше 2-ох років.
Чорный Ангел : Яка зачіска тобі більше подобаєься???Та що була в тебе до фабрики чи та що зараз???
Еріка : Мені надзвичайно подобається та надзвичайно комфортно з цією зачіскою, яка в мене зараз.
CYCAHIH : 1. Що будеш робити у перші дні після фабрики? 2. Які враження від співпраці з К.Меладзе і самої фабрики? 3. В якому стилі ти б хотіла продовжити свою музичну кар"єру, в улюбленому для себе - джазовому чи більш привичному для більшості наших людей - попсовому? 4. Яке місто тобі більше подобається - Київ чи Львів?
Еріка : 1. У перші дні після Фабрики хочу просто побачити всіх своїх друзів, родину і просто повалятися вдома перед телевізором.
2. Враження від співпраці з Костянтином Меладзе просто фантастичні, ніколи би не повірила раніше, що бувають такі люди як Костянтин. В ньому поєднуються і людські якості і творчі, таких людей одиниці. Враження від Фабрики дуже різні, в більшості приємні, і відчуваю почуття вдячності за все що для нас зробили.
3. Свою музичну кар’єру принципово хочу і сподіваюся, що буду продовжувати у своєму стилі РнБ, Джаз і просто в стилі якісної музики, яку пишу.
4. Звичайно рідніший мені Львів, тому що це друге після Червонограда місто надзвичайно дороге мені.
an-ya : 1) Ты веришь в предсказания гадалок? 2) Была ли ты на кастингах 1-й и 2-й ФЗ?
Еріка : 1. Вірила раніше, але тепер розумію, що все у моїх руках. І раджу всім надіятись тільки на себе у цьому житті.
2. Так була на кастингу ФЗ-1.
by Mary : 1) Будешь ли ты устраивать фан-встречи после окончания Фабрики? Если да, то в каких городах? 2) Сложно ли тебе было на Амеркаском шансе? когда ты была в Лос-Анджелесе? Было ли ощущение того, что ты скучаешь по Украине?
Еріка : 1. Так звичайно хотілося б поближче познайомитися зі своєю публікою. Ще точно не знаю в яких містах. Але обіцяю, що буду намагатися якомога більше приділяти часу всім бажаючим зустрітися.
2. Так, було важко, але і позитивних вражень не менше. За Україною сумувала надзвичайно.
Joyful=) : Что для тебя значит дружба?
Еріка : Дружба, на мою думку, це дуже суб’єктивне поняття. Вірю, що просто є споріднені душі, яку насправді дуже рідко зустрічаються на твоєму шляху.
dgonpet : 1)чому ти вибрала собі псевдонім Еріка? Це твоє прізвисько? 2)ти хотіла б у собі щось змінити?
Еріка : 1. Псевдонім Еріка вибрала тому, що це ім’я мені дуже подобається. Воно мені близьке.
2. Так, мабуть багато чого б в собі я змінила. Весь час намагаюся над собою працювати.
твоя зайка : Какие отношения тебя связывают с Васей Нагирняком? У вас просто дружба или что-то больше?
Еріка : З Васею Нагірняком нас завжди зв’язувала тільки дружба.
Zau4yk : 1.Какие отношения у тебя со Стасом??? 2.Это правда то что вы со Стасом собираетесь стать дуэтом???
Еріка : 1. Зі Стасом в нас дуже близькі відносини, як в творчому так і в особистому плані.
2. Так, це правда.
KofeIN : На багатьох сайта ведеться дискусія на рахунок того, що ти віддала свою зірку Шурінсу. Прокоментуй це.
Еріка : Навмисно віддала зірку Стасу з надією, що його залишать, цим даючи Васі змогу порвати усіх в номінації, у чому була впевнена на всі 100 відсотків. Але нажаль мої прогнози не здійснилися. Просто хотіла залишити іх обидвох на проекті. Але нажаль прорахувалася.
Зіронька** : 1. Який одяг тобі подобається? 2.ЯК ти ставишся до Сабріни?
Еріка : 1. Люблю різний одяг, одягаюся під настрій.
2. Сабрінку люблю, хоча вона ще дитина, і часом буває дуже вредна.
Кристина22 : Хто на фабриці зірок мав зіркову хворобу...??
Еріка : Мабуть ніхто. Всі дуже людяні.
Денис (Львів) : 1. В якому районі Львова ти проживала коли навчалася? 2. Наскільки Червоноград велике місто?
Еріка : 1. Проживала на Науковій =))
2. Воно достатньо велике, по моїм підрахункам десь 70 000 людей =)) я можу помилятись
xxbonixx : У номінації Стаса та Васі,за кого ти вболівала?
Еріка : Вболівала за кожного з них, дивіться вище.
Еріка : Усім Па-Па. Усіх Люблю! Відчуваю Вашу підтримку. І все, що роблю, роблю тільки для Вас!