on-line конференцiя: із Василем Нагірняком
Василь Нагірняк : Привіт, народ! напевно для деяких людей було шоком те, що я вилетів, але я запевняю Вас, що на цьому я не спинюся. І буду далі радувати своїх прихильників своєю творчістю. І все, що не робиться- робиться на краще!
Vedma : 1.Какие связывают вас отношения с Эрикой? 2. Ты переживал, когда Эрику поставили в номинацию?
Василь Нагірняк :
1. У нас з Ерікою стосунки, які завязались ще 2 роки тому- на першій фабриці. Я з нею впродовж 2 років підтримував контакт і вболівав за неї, коли вона потрапила на американський шанс - і зараз, напевно, доля зроьила так, що ми опинились разом з нею на фабриці-3.
2. Так. я дуже хвилювався. Тому що вона є єдиною людиною, якій я можу відкрити всі свої секрети і тому що вона стала дорогою людиною для мене за 2 місяці.
Joey Tribbiani : Вася чи похитнулись твої відношення до Стаса і Еріки, поки ти був у номінації?
Василь Нагірняк: Ні, не похитнулось, тому шо ми прийшли не на проект Дім-2, а на серйозний проект, в якому треба своє місце під сонцем.
Даринка^^ : 1. Вася, щоб ти не зміг пробачити ні однієй людині. Чи ти, все ж таки, можеш пробачити все? 2. Якщо у тебе була можливість загадати одне бажання, що б ти загадав? 3. Що або хто тебе надихає?
Василь Нагірняк:
1. Не зміг би пробачити зраду. А так загалом в моєму житті не було таких ситуацій, щоб я їй ніколи не пробачив.
2. Я б загадав, щоб в мене їх стало ще 5 =)
3. Любов, стосунки, новорічні свята, які приносять чудовий настрій і ще безліч чинників, які надихають на творчість.
SCHOOL : Вася ти дуже классний хлопчина я дуже переживала за тебе = ( і зізнаюсь тобі плакала коли тебе ставили вномінацію, пісня в тебе була класна. І як я знаю в тебе були дуже гарні відносини з Єрікою як ти до неї відносися і чи будете ви продовжувати з нею відношення!Я розумію що може тобі тяжко про це говорити,але якщо подивитися одну з підготовок до концерту то Стас з Єрікою цілувалися як ти це сприйняв?
Василь Нагірняк : Дякую, за компліменти, за підтримку. Пісня дійсно гарна - вона улюблена з усіх моїх пісень. Знаю, що Стас з Ерікою цілувались. Не знаю, як це виглядало з камер. Але ми все ж таки дорослі люди і маємо право робити те, що нам хочеться.
JIepok : Вася ты просто суперский!!! У тебя определенно есть талант)))У тебя класснючийй голос)))Очень жаль,что ты это читаешь(в том смысле,что мы тебя больше не увиди на фабрике)Вот мой вопрос: Почему "“БумБокс”, ніж та сірники"?
Василь Нагірняк : Бумбокс - для того, щоб слухати музику. Ніж - щоб їжу готувати. А сірники - щоб не повторити подвиг з підпалом туалету =) (той, хто уважно слідкував за дайджестами - зрозуміють, про що я...)
Алина =) : 1.Какие тебе нравятся девушки?? 2. Чем любишь заниматься в свободное время??
Василь Нагірняк : 1. Напевно, моя, яка зараз в мене є. У мене нема ідеалу певного.
2. Відпочивати з друзями на природі. Організовувати вечірки. Або просто поїхати в село додому і провести час на самоті.
[Tori] : 1.Что чувствовал когда Эрика отдала звезду не в твою пользу??? 2. Смог бы ты написать новую песню на стихи одной из твоих фанаток???
Василь Нагірняк : 1. Перших 5-ть секунд був в шоці. Але потім зрозумів, що це було на мою користь.
2. Я не композитор, але текст я напевно краще би написав - слова на музику, аніж навпаки. Але можна над цим задуматися.
Corby Girl : 1.Ты сам когда-нибудь писал себе песни? 2.Когда ты влюбился по-настоящему в первый раз? 3.Кто из девушек-фабриканток тебе больше нравится? (внешность) 4.Ты пришёл на кастинг ФЗ-3 потому что хотел победить или потому что её продюсирует Константин Меладзе? 5. Ты собираешься дальше работать с Константином Меладзе?
Василь Нагірняк : 1. Є 10 моїх пісень.
2. 4 роки тому.
3. Еріка, Єва та Санта.
4. Я прийшов на кастинг, щоб реалізувати себе.
5. Я б то збирався, але здається він не збирається. Але хто знає...
Kate || Kate : 1.Смотрел ли ты "Фабрику зірок 1" и "!Фабрику зірок 2"? Какая из них понравилась больше?
Василь Нагірняк : Першу Фабрику- бачив лише оин концерт. Другу - якщо попадав, то дивився мимохідь. Друга Фабрика - сильніша, аніж перша.
new_V@mpir4ik : Привет! Хочу спросить на концерте в Кировограде можно будет с вами сфотографироваться? Жду не дождусь концерта. Болею за Колю, а вы с ним дружите? Ты поедешь в тур по Украине?
‘’’Василь Нагірняк’’’ : Так, буду в турі. Буду в Кіровограді. Та з Колею Сергою дружу.
Уляна : 1)Ти бував ти на кастингах "Танцють всі"??, адже ти класно танцюєш 2) Хто твій кумир і з ким би ти ще хотів заспівати на Фабриці? 3) Чи є речі у твоєму житті, які б ти за ніякі гроші б не зробив? 4) Ти романтик? І на які вчинки ти міг би піти заради коханої? 5) Як ти можеш описати себе і свій характер?
Василь Нагірняк: 1. На кастингу не був, бо не вважаю себе сильним танцюристом. Та переконаний, що до Ялти би не дійшов. Треба ще багато працювати.
2. Звичайно, Бумбокс. Хотів би запівати їхну пісню "Ева".
3. Я б ніколи не зрадив товариша, ніколи би не підтримував не правого. Та взагалі я справдлива людина.
4.Так, я романтик. 99 троянд дарував (98 червоних та 1 білу) і робив велике сердечко зі свічок посеред футбольного поля, біля її будинку і по контурах розсипав пелюстки троянд різних кольорів. Через день дійшли слухи, що люди, які жили на 1 поверсі, думкали що це сатаністи =), і хотіли мене відлупцювати. А ті, що на 9, позвонили тим, що на 1, та сказали, що це лише сердечко =)
5. Я - крейзі мен. Що запланую - те зроблю. Не бачу меж у своїх діях. Інколи можу шкодувати про вчинене. Загалом - веселий та життєрадісний.
Nastishka : 1.Вважаєш чи ти, що такі проекта як Фабрика зірок потрібні людям? 2. Чи залишишься ти у Киеві жити? 3.Можна буде якось огранізувать Фан-зустрічі у Києві?
Василь Нагірняк: 1. Звичайно, що потрібні.
2. Так, я буду перебиратись жити до Києва.
3.Фан-зустріч - це круто. Чому б і ні?! =)
AnyA* : 1.Ти збираєшся повернутися до попереднього життя після фабрики? 2.Який із всіх твоїх виступів, сподобався тобі найбільше?
Василь Нагірняк : 1. Ні, не збираюсь.
2. Найбільше сподобався виступ з Ерікою та Наташею Корольовою.
Ю_Л_Я_Ш_А : Кто на фабрики тебе был не приятен?( Ответ: таких нету или что-то в этом вроде не принимаются =))))
Василь Нагірняк : На перших порах - Сабріна, але потім зрозумів, що то чудо і почав її любити як людину. і до самого відїзду - Воржева Таня. Наприкінці - злоба пропала. При відселенні зрозумів, що то ще дитина всередині, яка хотіла показати всім, що вона доросла і зріла жінка.
Машуля))) : 1.Хотел бы ты иметь свою группу? 2. Кому из фабрикантов ты бы отдал свою авторскую песню, а с кем из них хотел бы спеть в дуэте?
Василь Нагірняк:
1. Так, мабуть.
2. З Мєхом. З Явою би заспівав би в дуеті. Ну а пісню авторську, якщо би уомусь була б потрібна - подарував би залюбки.
Sexy_girl_best : Привет Василий! Ты лучший в этом нет сомнений! хотела спросить: А вот что ты больше всего ценишь в девушка: красоту. ум, чувство юмора, духовность? Очень жду ответа! Люблю тебя!
‘’’Василь Нагірняк’’’ : Дякую за любов. Як каже Таня Воржева, люблю любити любов. Я ціню ще красу, і розум, і почуття гумору і духовність.
Кристина22 : хто на фабриці має зіркову хворобу...??
Василь Нагірняк :
Ніхто не має
Oll : 1. В чем смысл Евы в твоем номере? Ведь вы даже не танцевали.. 2. Если бы ты выбирал финалистов, кто бы это были?
Василь Нагірняк:
1. Зміст Єви, в тому, що це була моя дівчина, але потім пішла.
2. Я обрав Еріку- і на цьому моя думка не змінна.
Nasti-Nasti : Приветик)) Ты большой-большой молодец!!! и очень талантлевый человек. Очень переживала за тебя и желала победы.Ты достойно попал на фабрику и проявил себя лучше всех!!! 1)Со скольки лет ты занимаешься танцами? 2)Кого на фабрике ты считаешь сильным соперником и кто для тебя является эталоном артистизма? Надеюсь, ты ещё вернёшься туда.
Василь Нагірняк : 1. з 10-го класу.
2. Таких нема.
Василь Нагірняк :
Хочу подякувати за пібримку та запитання! =) Хочу відмітити запитання від Даринка^^. А ще хочу сказати - НЕ ЖУРІТЬСЯ! Ми ще зустірнемося у турі не раз! Ви ще не раз почуєте мене з моєю піснею "Я тобі вірю". Усім не кажу па-па =)! А кажу - До Нових Зустрічей!